EN | TR

Tarsus Devlet Hastanesi ile 12 Mayıs Hemşireler Günü Etkinliği

12 Mayıs 2023 Cuma

12- 18 Mayıs Hemşirelik Haftası Kutlaması

Tarsus Üniversitesi ve Tarsus Devlet Hastanesi’nin bir araya gelerek düzenlemiş olduğunu konferansla 12- 18 Mayıs Hemşirelik Haftası kutlandı.

Açılış konuşmalarını; Hastane Başhekimi Sadık Emre Direk, Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dursun Gölge, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Özgül Akın Şenkal, Hemşirelik Bölümü Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Duygu Sönmez Düzkaya ve 2. sınıf öğrencisi Sude Yağmur Emlek gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen programın ana teması ''Deprem'' idi. Tarsus Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta olan hemşire Selver Aşkın, Mustafa Kurt ve Ömer Kiraz deprem sürecinde deneyimlerini aktardı.

Son olarak Tarsus Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Aysel Akbeniz ''Kendine Bakım Ver'' adlı sunumunu gerçekleştirdi. Programda yer alan konuşmacılara teşekkür belgesi verildi. Pasta kesimi ve fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

“Hemşireler günümüz kutlu olsun… İyi ki hemşireyiz!”